Justin Timberlake se vratio novim singlom i najavom svjetske turneje u sklopu koje stiže i u Europu
29. siječnja 2024.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Justin Timberlake se vratio novim singlom i najavom svjetske turneje u sklopu koje stiže i u Europu

Višestruko nagrađivani umjetnik Justin Timberlake objavio je svoj novi singl “Selfish” koji prati i spot (RCA Records/Menart)!

Pop vođen njegovim zaraznim melodijama sadrži njegove kultne soul vokale. Pjesmu potpisuju Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Cirkut (Maroon 5, The Weeknd), Theron Thomas, Amy Allen. Producirali su je Timberlake, Louis Bell i Cirkut. “Selfish” je prvi Justinov solo uradak od albuma „Man of the Woods“ iz 2018. Video, koji je režirao Bradley J. Calder (SZA, Tinashe), oživljava introspektivnost pjesme otkrivajući proizvodni proces i miješajući granicu između izvedbe i stvarnosti. To je sirov i iskren prikaz Justina kao umjetnika i osobe.

Justinov šesti studijski album „Everything I Thought It Was“ izlazi 15. ožujka, a prednarudžbe su moguće OVDJE.

Slavni je glazbenik najavio i svjetsku turneju, a za sada je otkrio samo datume za američki dio. Turneja “The Forget Tomorrow” je njegova prva turneja u pet godina, a kreće iz Vancouvera 29. travnja, dok završava u Lexingtonu 9. srpnja. Dodatni datumi svjetske turneje uključivat će Europu, a bit će objavljeni uskoro.

Foto: Charlotte Rutherford