Linkin Park skroz omekanili u novoj pjesmi “Heavy” s kojom najavljuju novi album
16. veljače 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Linkin Park skroz omekanili u novoj pjesmi “Heavy” s kojom najavljuju novi album

Linkin Park, bend koji je krajem devedesetih i početkom novog milenija harao svjetskom komercijalnom rock scenom najavio je objavljivanje novog studijskog albuma.

Uz Limp Bizkit Linkin Park je zasigurno predvodnik komercijalne rap rock scene ili da ju bolje nazovemo electro/rock scene s obzirom na kombinaciju ta dva žanra ili prisutnost DJ-a u bendu. U pitanju je grupa koju nikada nisam pretjerano volio zbog komercijalnog zvuka, iako su nekada znali “oduzimati” nagrade veteranima ili pravim zvijezdama rock and rolla, pa i mene iznenaditi. Sami počeci djelovanja su bili i najproduktivniji iako su zasjedali na prva mjesta svjetskih top ljestvica skoro sa svim albumima.

Baš me zanima kako će proći s ovim studijskim izdanjem iz razloga što su omekanili u punom smislu riječi. Zvuče kao pop bend koji svira kako vjetar puše, u skladu s današnjim zvukom. U novoj pjesmi koja se zove “Heavy”, iako više zaslužuje naziv “Softy” ugostili su 21-godišnju pjevačicu Kiiaru.

Nakon što sam poslušao pjesmu moram zaključiti kako mi je ipak draži stari Linkin Park. Novi album stiže 19. svibnja i zvat će se “One More Light”