Snažan vokal Ines Mlinarić u novom projektu Bad Red Bunny s intrigantnim spotom i singlom “The End
12. ožujka 2024.
Music Box (10976 Članci)
Podijeli

Snažan vokal Ines Mlinarić u novom projektu Bad Red Bunny s intrigantnim spotom i singlom “The End

Obožavatelji benda Skunk Anansie i općenito odličnih rock svirki dobro znaju za Ines Mlinarić – ReD, energičnu vokalisticu, široj javnosti poznatu i kao frontwoman bendova Markiz i Charlie’s Flaw.

Poklonike njezine pjevačko-scenske drskosti razveselit će činjenica da se ReD hrabro bacila u autorske vode. S iskusnom punk-rock ekipom koju čine Dalibor Mikola, Hrvoje Kaučić i Igor Balent započela je projekt Bad Red Bunny. Pod budnim okom i uhom producenta Ivana Božanića snimili su i prva tri singla u studiju Dan, mrak.

“Kostu za prvi autorski materijal projekta Bad Red Bunny nastao je u vrijeme pandemije koronavirusa dok su tadašnji članovi očajnički žudjeli za svirkama. Pritom su skrojene tri pjesme od kojih vam predstavljam ‘The End’. Inspiraciju za tekst pronašla sam u jednoj burnoj životnoj situaciji, a uglazbila sam je u suradnji s Daliborom Mikolom uz aranžman svih suradnika na projektu.” – rekla nam je Ines.

U sklopu projekta Bad Red Bunny, ReD smjelo započinje neka nova poglavlja, istovremeno nježno i žestoko s pomalo mračnim tekstovima i mješavinom sirove i profinjene emocije, nastavljajući uspješnu i kvalitetnu suradnju s Božanićem.