Osnovana nova Daleka obala!
18. travnja 2024.
Nikola Knežević (2807 Članci)
Podijeli

Osnovana nova Daleka obala!

U današnje vrijeme očito je popularno imati više verzija benda, pa tako imamo dva Prljava kazališta, najavljivale su se i dvije Crvene jabuke, a nakon što se uslijed unutarnjih previranja ponovno ugasila Daleka obala, sada je osnovana nova Daleka obala. 

Zoran Ukić i Jadran Vušković iz najdugovječnije i najpopularnije verzije Daleke obale pozvali su u bend Deana Dvornika i tako je nastala nova Daleka obala. Zanimljivo, Dean Dvornik je već bio dio slične priče i to benda The Obala u ranim 2000-im godinama koji su tada osnovali Zoran Ukić i Boris Hrepić nakon što je priča s Marijanom Banom i Dalekom obalom zauvijek završena. S druge strane, kada se 2001. godine razišla Daleka obala, Marijan Ban je s Jadranom Vušković i Bogom Šoićem-Mirilovićem osnovao bend Marijan Ban i ostali, da bi kasnije nastavio solo samo kao Marijan Ban. Što se tiče ostatka ekipe zadnje postave Daleke obale, Boris Hrepić i Jakša Jordes nastupaju zajedno kao duo i izvode i pjesme Daleke obale.

Nova Daleka obala već je imala i svoj prvi nastup, doduše ispred malog broja publike, ali vrijeme će pokazati koliko daleko će ovaj brod ploviti.

Foto: Nikola Knežević