23 nova imena na popisu izvođača rođendanskog izdanja festivala ULTRA Europe
14. svibnja 2024.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

23 nova imena na popisu izvođača rođendanskog izdanja festivala ULTRA Europe

Organizatori festivala ULTRA Europe potvrdili su nova 23 zvjezdana imena koja stižu na najveće glazbeno slavlje u regiji na Parku Mladeži, od 12. do 14. srpnja 2024. godine.

Čak 11 glazbenika će za ovu jubilarnu 10. godišnjicu po prvi puta nastupiti na gigantskim pozornicama festivala ULTRA Europe te se time pozicionirati u svjetsku elitu DJ-a koji su do sada nastupili na ovom festivalu.  Afrojack, Alison Wonderland, Axwell, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Frankie Wah, Kasablanca, Kasia, Kapuchon, KSHMR, Maddix, Massano, Matroda, Mykris, Sebastian Ingrosso, Slander, Subtronics, Topic, Vintage Culture, Vini Vici i W&W svojom će energijom, mozaikom zvukova i emocijama za pamćenje staviti poseban pečat na jubilarnu desetu obljetnicu festivala.

Cijena trodnevnih festivalskih ulaznica za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€ dok je za trodnevnu VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 289€. Rasprodano je više od 80% kontingenta ulaznica ove faze, a ovogodišnja će se proslava, sukladno podacima o prodaji ulaznica, pamtiti po najvećem broju Hrvata na festivalu ikad. Hrvatska je, kao domaćin, ujedno i zemlja predvodnica u kupnji karata za ovogodišnje izdanje festivala što dovoljno govori o njegovoj važnosti za cijelu regiju, ali i povezanosti ovog elektroničkog spektakla s domaćom publikom. Upravo je prema tome prilagođena i cijena regionalnih ulaznica. Više se informacija može pronaći na internetskoj stranici sustava Entrio, a ulaznice se mogu osigurati i na svim prodajnim mjestima TISAK MEDIA.

Nudeći jedinstvenu kombinaciju vrhunske produkcije, svjetski poznatih DJ-eva, jedinstvenog ambijenta mediteranske obale, u jednoj od najsigurnijih zemalja na svijetu, festival ULTRA Europe pod svoje će okrilje još jednom primiti više od sto tisuća posjetitelja. Deseti rođendan festivala bit će zasigurno centralno ljetno događanje, a što se još sprema, organizatori će i dalje otkrivati u tjednima koji dolaze.

Foto: Nikola Knežević