Ivana Kindl glazbenim spotom iz svijeta iluzija širi dobre vibracije: Pleši, Nemoj stat’!
22. svibnja 2024.
Music Box (11189 Članci)
Podijeli

Ivana Kindl glazbenim spotom iz svijeta iluzija širi dobre vibracije: Pleši, Nemoj stat’!

Ivana Kindl, jedna od najboljih hrvatskih vokalistica nedavno je predstavila optimističnu plesnu pjesmu electro pop naboja, ‘Nemoj stat’“!

„Pjesma je neopterećujuća, zarazna i stvorena za ples“, opisala je nagrađivana glazbenica, a takva je atmosfera vladala i na snimanju pratećeg spota: „Bilo je je izuzetno opušteno i spontano, odlično smo se zabavljali snimajući u Muzeju Iluzija! Jako mi je drago što su moji prijatelji Hrvoje Hrsto i Daniel Vazdar pristali plesati sa mnom u šarenoj priči koja vizualno prati ritam dodatno obgrljen zanimljivim perikama i odjevnim kombinacijama Ive Ćurković Spajić“. Iva, inače modna dizajnerica i ljubiteljica fotografije, svoju je strast prirodno usmjerila i na snimanje spotova te uz House of Kiwi produkciju, potpisuje režiju, snimanje i montažu ovog glazbenog spota.

U svojoj novoj autorskoj eri, Ivana suradnju nastavlja s multitalentiranim Ericom i to u ulozi glazbenog producenta, a s kojim je prošle godine bila nominirana za Porin za najbolju vokalnu suradnju u njegovoj autorskoj skladbi „Feel You Close“. Uz produkciju, ERIC stoji i iza aranžmana te s Ivanom supotpisuje glazbu, dok iza mixa i masteringa stoji još jedno novije ime glazbene scene, sve istaknutiji Lockroom.

„Super nam ide u zajedničkom stvaranju, a za početak smo napravili singl ‘Nemoj Stat’ s kojim smo postigli taj moderan zvuk koji me privlači zadnjih godina.“

Poruka je sasvim jasna! Ivana, ujedno i autorica stihova, pršti dobrom energijom i srećom te govori o osjećaju kojeg izaziva glazba: otpuštanju kočnica iz glave i prepuštanju dobrom ritmu.

„Sretna sam radi svih dobrih stvari koje mi se događaju trenutno pa tako i jer je još jedan moj singl, pjesma Nemoj Stat’ odmah sjajno prihvaćena i – evo je već u nacionalnoj top ljestvici najemitiranijih. Nije tajna da pratim i podržavam mlade snage naše glazbene scene pa sam tako poželjela i raditi s nekima, a to mi se ostvarilo u vidu suradnje talentiranima s Ericom i Lockroom“; poručila je Ivana povodom skoka na #13 najemitiranijih u domaćem eteru i dodala:

„Ne stajem! Radim dalje, veselim se ljetu i svemu ispred sebe, a prije novih pjesama i koncerata – uskoro dolazi i spot za Nemoj Stat! Pratite jer – “dobar ritam mami, ne da mi da prestanem”. 🙂 Kao i uvijek, ovim putem zahvaljujem svim radio postajama na bezuvjetnoj podršci i emitiranju mojih pjesama. Slušamo se, puse svima od Ivane Kindl!“