LANA.S živi snove
28. svibnja 2024.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

LANA.S živi snove

Kantautorica i pjevačica Lana.S koja se unazad dvije godine predstavila javnosti, publici ponudila najbolje od sebe i svog rada, sada s ponosom može reći kako živi svoje snove.

Prije dvije godine objavila je album prvijenac ”Avantura”, a sada, samo godinu dana nakon, novom pjesmom ”Živimo snove”, najavljuje svoj drugi studijski album.Lana.S je nezaustavljiva kantautorica koja osim pisanjem vlastitih pjesama, često surađuje i na pjesmama svojih kolega, a velikim brojem koncerata koje održi tijekom godine, samo je dodatno motivirana za svoju glazbenu priču.

U ovom svakodnevnom užurbanom ritmu, nedostatku vremena za sebe i druge, kada se stvari toliko brzo mijenjaju da se pritom više ne sjećamo što je bilo bitno jučer, a što danas, čovjek jednostavno prestane znati živjeti. Konstantno ganjajući neke vlastite želje i snove, zaboravimo što nas ustvari čini sretnima. Trebamo živjeti naše snove, postati svjesni svakog trenutka jer to je ono što čini naše živote bogatijima i smislenijima.

I baš zato Lana.S u novoj pjesmi koju predstavlja ovih dana, naziva ”Živimo snove” govori i pjeva o toj temi.

– Pjesma ”Živimo snove” govori o življenju u trenutku, kada osvijestimo da umjesto planiranja i žaljenja, možemo uživati u malim stvarima koje nas čine sretnima, kao što su ljubav, priroda, putovanja ili samo neka jednostavna radnja u danu koja nam mami osmijeh na lice. Inspiraciju za tekst, dobila sam kroz ideju “Do sada smo sanjali život, od sada živimo snove”, koja je i postala ključna misao vodilja da se rodi oda vedra i vesela pjesma u duetu sa suprugom i suradnikom Ivanom Pužem. – rekla je Lana.S.

I dok glazbu i tekst kao i za sve svoje pjesme potpisuje Lana, ovoga puta u tekstu joj se pridružio i njen producent Marko Gaćina. A video spotom za ovu pjesmu nastavila je uspješnu suradnju s Ivanom Radovniković koja je svoju ideju i realizaciju lijepo popratila slikom. Osim nove pjesme, najavljenog albuma koji se očekuje početkom lipnja, Lana.S će pjesmu uživo predstaviti i na CMC festivalu u Vodicama.