Nina Kraljić predstavila novi singl debitantskog albuma – “Vir”
23. svibnja 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Nina Kraljić predstavila novi singl debitantskog albuma – “Vir”

Talentirana glazbenica, dobitnica nagrade Porin, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske – Nina Kraljić, kao novi singl s debi-albuma „Samo“ predstavlja pjesmu „Vir“!

Pjesma „Vir“ djelo je cijenjenog autorskog tandema – Ines Prajo i Arjane Kunštek, dok je za produkciju zaslužan Tihomir Preradović. Spomenuta imena dobro su poznata svima koji su upoznati s Nininim radom, budući da je riječ o njenom izvrsnom glazbenom timu, koji uz producenta Ivana Popeskića stoji iza albuma„Samo“.

Pjesma „Vir“ svima nam je značajna i govori o vremenu u kojem danas živimo i svijetu u kojem bijesne ratovi i ekološke katastrofe. Istovremeno pjesma govori i o ljudima koji se bore protiv toga i hodaju po rubu. Nastala je prilično brzo, u jednom poslijepodnevu dok smo pili kavu. Svima nam se veoma sviđa i bilo je zadovoljstvo raditi na njoj.“Arjana Kunštek

Za novi singl uskoro će biti predstavljen i prateći videospot, koji redateljski potpisuje Krešimir Čizmek. Video će biti objavljen na Nininom službenom YouTube/Vevo kanalu, a djelić videa otkriven je kroz kratkiteaser, objavljen na njenoj Facebook  stranici:

Podsjećamo, Nina Kraljić je krajem rujna prošle godine objavila svoj studijski prvijenac „Samo“, s kojeg je do sada predstavljena nekolicina singlova – debitantski „Zaljuljali smo svijet“, eurovizijski „Lighthouse“, naslovni„Samo“ te posljednji – „Snijeg“. Svi prateći videospotovi objavljeni su na njenom službenom YouTube/Vevo kanalu, gdje će uskoro biti predstavljen i video za novi singl „Vir“.

Album „Samo“ je od 30. rujna, dostupan u fizičkom i digitalnom obliku.

Izvor: Universal Music Hrvatska