Pjesma “Olako” Igora Geržine i Ivane Kindl dobila svoj remix
15. srpnja 2017.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Pjesma “Olako” Igora Geržine i Ivane Kindl dobila svoj remix

Nagrađivani hrvatski saksofonist i autor – Igor Geržina te pjevačica predivnog vokala – Ivana Kindl, nedavno su objavili zajednički singl “Olako”, svojevrsnu savršenu simbiozu vrhunskih talenata!

Pjesmu trenutno prati odličan uspjeh, budući da se smjestila na niz radijskih top-lista, a tri tjedna zaredom provodi i na HR Top 40, službenoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe.

Na krilima njenog trenutnog glazbenog zamaha, pjesma “Olako” je predstavljena i u novom ruhu – remiksiranoj verziji, za koju se pobrinuo upravo njen autor, Igor Geržina.

“Oduvijek me privlačila forma remiksa, još iz vremena mojih prvih suradnji s DJ dvojcem Eddy & Dus-om, na prvim Kontrapunkt večerima u Aquariusu prije puno godina. Ako je pjesma dobra, može se aranžirati na razne načine, a da se pritom ne izgubi ona osnovna energija. Remiks za pjesmu ‘Olako’ nastao je brzo, u jednom dahu. U jednom trenutku, čuo sam pjesmu na sasvim drugačiji način. Nadam se da će se slušateljima svidjeti i ova nova verzija pjesme” – Igor Geržina

Remix pjesme “Olako” od danas je dostupan putem YouTubea, na službenom Vevo kanalu, a na istom mjestu možete pronaći i ranije objavljeni videospot originalne verzije.

Remix izdanje singla “Olako” nastavak je suradnje Status produkcije i Universal Music Hrvatska!