3. prosinca 2016.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

Killersi objavili kompilaciju božićnih singlova

Bend The Killers godinama je aktivan u božićno vrijeme te svojim vrijednim radom i talentom pomaže u prikupljanju sredstava za one kojima je to najpotrebnije.

Ove godine bend je objavio božićno studijsko izdanje „Don’t Waste Your Wishes“ – kompilaciju prethodno objavljenih božićnih singlova, a svoje mjesto na izdanju našla je i potpuno nova pjesma, obrada pjesme „I’ll Be Home for Christmas“ Binga Crosbya.

Novo izdanje objavljeno je u vrijeme početka kampanje za borbu protiv AIDS-a, pokrenute od strane anti AIDS (RED) organizacije, na čijem je čelu Bono Vox. Sva prikupljena sredstva od prodaje izdanja biti će donirana u svrhu borbe protiv AIDS-a. Kompilacija „Don’t Waste Your Wishes“ biti će dostupna u fizičkom CD obliku u ograničenim količinama od 9. prosinca., putem novoobjavljene web stranice.

Povodom objave nove kompilacije bend je putem nove web stranice učinio dostupnim sve njihove božićne pjesme objavljene u posljednjih 10 godina. Od 2006. godine The Killers su donirali čak 11 pjesama anti AIDS (RED) organizaciji, a ujedno su i jedini bend koji je donirao božićnu pjesmu svake godine u posljednjem desetljeću.

Tokom godina Brandon Flowers i ekipa surađivali su s mnoštvom zvučnih imena, kao što su Elton John, Neil Tennant, Dawes, Jimmy Kimmel…, dok na novoj pjesmi „I’ll Be Home for Christmas“ The Killers surađuju s Brandonovom učiteljicom iz četvrtog razreda osnovne škole – Ned Humphrey Hansen.

„Don’t Waste Your Wishes“ – popis pjesama
„A Great Big Sled“ feat. Toni Halliday
„Don’t Shoot Me Santa“ feat. Ryan Pardey
„Joseph, Better You Than Me“ feat. Elton John & Neil Tennant
„¡Happy Birthday Guadalupe!“ feat. Wild Light and Mariachi El Bronx
„Boots“
„The Cowboys’ Christmas Ball“
„Feel It In My Bones“ feat. Ryan Pardey
„Christmas In L.A.“ feat. Dawes
„Joel The Lump Of Coal“ feat. Jimmy Kimmel
„Dirt Sledding“ feat. Ryan Pardey & Richard Dreyfuss
„I’ll Be Home For Christmas“ feat. Ned Humphrey Hansen