Tomislav Bralić i klapa Intrade velikim koncertima otvaraju 2017. godinu
6. siječnja 2017.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Tomislav Bralić i klapa Intrade velikim koncertima otvaraju 2017. godinu

Tomislav Bralić i klapa Intrade i u novoj godini nastavljaju seriju velikih koncerata i to u riječkoj dvorani Mladost 10. veljače s gostom Tedijem Spalatom te u Areni Varaždin 11. veljače gdje će im se na pozornici pridružiti Četiri tenora.

Tomislav i klapa već su nekoliko puta gostovali u ovim dvoranama i svaki put oduševili svojim jedinstvenim nastupima i atmosferom koja vlada na njihovim koncertima.

Ulaznice za koncert u Rijeci u prodaji su od ponedjeljka u Dallas music shopu. Ulaznice za koncert u Varaždinu u prodaju kreću u ponedjeljak u Scardoni na Srebrnjaku 64 u Zagrebu te na portalu eventim.hr, na kioscima Tiska i Petrolu.

Nakon rasprodane Cibone na tradicionalnom koncertu u Zagrebu gdje su predstavili svoj budući singl ‘Lipe oči’ za koji su na koncertu snimili i spot, pred Zadranima su novi izazovi i proljetna turneja u Sloveniji.

Riječani i Varaždinci uskoro će uživati u velikim hitovima klape Intrade ‘Zora bila’, ‘Croatio iz duše te ljubim’, Škrinja jubavi’, ‘Stina pradidova’, ‘Zalutali pogled’ i ‘Ne mogu te prestat jubit’ koji već sedam mjeseci vlada vrhovima radijskih top lista. Suradnja s Vinkom Barčotom na pjesmama ‘Zalutali pogled’ i ‘Ne mogu te prestat jubit’ pokazala se kao dobitna kombinacija, a istome se nadaju i za pjesmu ‘Lipe oči’ čije stihove i glazbu također potpisuje izvrsni Barčot.

Tedi Spalato pridružit će se klapi Intrade u Rijeci gdje će nezaobilazna biti i njihova zajednička uspješnica ‘Sve dok bura dere’, dok će u Varaždinu domaćim standardima, talijanskim kanconama i arijama koncert začiniti Četiri tenora – Marko Škugor, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Đani Stipaničev.

Svaki koncert Tomislava Bralića i klape Intrade jedinstvena je sinergija dalmatinske pisme i izvrsne atmosfere zbog koje su im fanovi već 32 godina vjerni. Doživite ju i Vi u Areni Varaždin i riječkoj Mladosti i priuštite si uspomenu koja će Vam, unatoč zimskim minusima, zagrijati srca!

Izvor: Scardona

Foto: Facebook