Vječni Prljavci najavili koncertni spektakl u Spaladium Areni
13. siječnja 2017.
Music Box (9908 Članci)
Podijeli

Vječni Prljavci najavili koncertni spektakl u Spaladium Areni

Jedan od najdugovječnijih i omiljeni bend starih i mladih, nastavlja oduševljavati obožavatelje. Za Prljavo kazalište s pravom se može upotrijebiti usporedba kako su, kao i vino, ‘što starije tim bolje’.

Gotovo četrdeset godina zajedničkog glazbenog druženja veže legendarne Prljavce i njihovu publiku, ali strast obožavatelja ne jenjava. Njihovi koncerti i dalje su najiščekivaniji događaji, jer svaki nastup Mladena Bodaleca, Jasenka Houre i društva, dojmljiva je priča koju treba doživjeti.

Takva i još bolja glazbena čarolija održat će se uoči Valentinova u petak 10.02.2017. u Splitu, jer Prljavci napokon stižu u Spaladium Arenu.

Koncert u Splitu bit će prava retrospektiva desetljeća glazbenog rada Prljavog kazališta, protkana njihovim bezbrojnim megahtovima koji i danas kao magnet privlače fanove. Ulaznice za splitski koncert Prljavog kazališta u Spaladium Areni 10.02. potražite putem sustava ticketshop.hr.

Nakon Splita, Prljavci će nastupiti u još jednom kultnom koncertnom prostoru. Arena Stožice u Ljubljani, Prljavo kazalište ugostit će 18.03.2017..

Jedno je sigurno, odlična vibra i žar sa kojim nastupaju ne blijede, fanovi to prepoznaju i obožavaju, pa je Prljavo kazalište i dalje jedan od najtraženijih regionalnih bandova.

Zagrijavanje za Split i Ljubljanu počinje već naredne subotu 21.01.2017. u Pazinu gdje će Prljavo kazalište koncert održati u Kukuriku clubu.

21.01. Hrvatska, Pazin, Kukuriku disco club

10.02. Hrvatska, Split, Spaladium Arena

18.03. Slovenija, Ljubljana, Arena Stožice

Foto: Promo Hit Records