Nova postava Keopsa 11. veljače po prvi put pred riječkom publikom
26. siječnja 2017.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Nova postava Keopsa 11. veljače po prvi put pred riječkom publikom

Prvi puta nakon velikih promjena u taboru riječkih rockera i dolaska Matea Resmana na vokal, Keops sprema veliki koncert u Palachu 11. veljače na kojemu će publici pokazati na čemu su radili posljednjih mjeseci i što će se sve promijeniti u ovom novom, reformiranom Keopsu.

Nakon singla „Tajni znak“ kojim su predstavili Matea na vokalu i nekoliko svirki po Slavoniji, Keopsi se vraćaju svojoj luci. Na čemu su sve radili posljednjih mjeseci i kako zvuče novi, žešći Keopsi publika će imati prilike čuti te subote u najrokerskijem gradu u Hrvatskoj. Koncertom u Palachu Keops počinju koncertnu sezonu, istovremeno rade na novom singlu koji bi svjetlo dana trebao ugledati u ožujku, kao i na novom albumu koji će biti sniman dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku.

U subotu, 11. veljače u Palachu ćete moći čuti stare pjesme s albuma „Keops“ i „Lice sudbine“, ali i neke nove, do sada neizvedene pjesme. Kao predgrupa u Palachu će nastupiti Epicentar, bend iz Jadranova.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 30. siječnja po cijeni od 30 kuna i moći će se kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) i Milord Pubu (Srdoči bb). Na dan koncerta cijena ulaznica neće se mijenjati, a bit će ih moguće kupiti i na ulazu u Palach.

Keops za ovu godinu priprema mnoga iznenađenja i suradnje, a publika će ih imati prilike slušati tijekom ožujka uživo u Slavonskom Brodu, Zagrebu i Rijeci. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu.

Izvor: Dallas Records