POGLEDAJTE VIDEO SPOT: Jinxi, Yaya, Davor Gobac i “Maradona”
21. siječnja 2017.
Music Box (10283 Članci)
Podijeli

POGLEDAJTE VIDEO SPOT: Jinxi, Yaya, Davor Gobac i “Maradona”

”Maradona” je već mjesecima na vrhovima top lista, a sada je konačno stigao i videospot! 

Yaya i Gobac na kazališnim su daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema. Ova poznata glazbena ekipa u svom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu na duhovit način progovara o suživotu dvoje ljudi. Suradnja s Davorom Gopcem bila je posve prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ”sto godina” i on je bio odmah prvi i pravi odabir za ovu suradnju.

„Maradona“ je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa. Naime, riječ je o mixu soula, rock’n’rolla i mjuzikla koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici unosi dašak humora i vedrine. Spot je nastao u produkciji Supermarketa pod redateljskom palicom Vena Jemeršiča.

Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pjesme angažirao i Marka Saundersa, britanskog producenta, miksera i snimatelja koji je u dosadašnjoj karijeri surađivao sa nizom velikih glazbenih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi. Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radio Dragutin Smokrović – Smokva.

Pjesma “Maradona”, uz prethodni singl ”Jesmo li dobro?”, najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proljeća.

Izvor: Dallas Records

Foto: Ksenija Mikor