Još jedan zanimljivi glazbeni projekt u Hrvatskoj – Ti, ja i moja mama
22. siječnja 2017.
Nikola Knežević (2566 Članci)
Podijeli

Još jedan zanimljivi glazbeni projekt u Hrvatskoj – Ti, ja i moja mama

Zanimljivo kako je bend nastao spajanjem stare i nove postave sastava U pol’ 9 kod Sabe, a time je nastao i još neobičniji naziv grupe – Ti, ja i moja mama.

Postoje od 2015. godine, a prošle godine su objavili svoj prvi singl i videospot “Jako sam mala” za prvi EP “Gurni me u valove”. Premijerno će EP predstaviti 17. veljače u Tvornici kulture. Bend se sastoji od Martine Zvonić (vokal), Ane Opalić (klavijature), Sandre Sobočanec (gitara), Helene Ernoić (bas) i Berka Muratovića (bubanj), a u produkcijskom timu EP-a su Dražen Gavrilović i Mark Mrakovčić, jedan od najzanimljivih producenata današnjice poznat po radu s izvođačima kao što su Sara Renar, Queen Of Sabe, Lovely Quinces, Nina Romić, Irena Žilić, te bendovima Mašinko, Muscle Tribe of Danger and Excellence, ESC Life i drugima.

Još će se pričati o Ti, ja i moja mama, definitivno. Zanimljivi tekstovi, melankolična i sjajno aranžirana glazba već su doprijeli do publike, a uvjereni smo kako je ovo samo početak sjajne priče.

Ako se želite uvjeriti navratite u Tvornicu kulture, 17. veljače. Ulaznice po cijeni od 20 kn do 31.01. potražite u Aquarius Music Shopovima, Tvornici kulture i putem www.eventim.hr. Od 01.02. cijena će biti 30 kn.