The Blondes pokazuju pravi put u “Nisi sama”
24. siječnja 2017.
Zorislav Knežević (65 Članci)
Podijeli

The Blondes pokazuju pravi put u “Nisi sama”

Dvije simpatične Opatijke Kristina Radovčić – Kiki i Emanuela Lazarić – Ella, koje stoje iza nagrađivanog etno/pop/rock akustičnog dua The Blondes, predstavile su novi singl “Nisi sama”.

Pjesma je inspirirana ljudima koji se ne usuđuju živjeti svoje snove. “Iako se po naslovu tako ne čini, ovom se pjesmom ne obraćamo isključivo ženama, već svim ‘malim dušama’ koje traže svoj put i svoje mjesto pod suncem, a ponekad im nedostaje samo mali ‘input’ da se pokrene lavina promjene”, objašnjava Ella, ujedno i autorica glazbe i teksta. Možemo još dodati kako miks, produkciju i aranžman potpisuje dobro znani Olja Dešić.

Kadrovi spota, pod palicom Ire Tomić i Johna Karduma, snimani su u malom mjestu Slum iznad Buzeta čije su predivne vizure savršeno dočarale ugođaj pjesme. Glavna glumica u spotu je Sonja Jurić, koja se trudi živjeti po društvenim normama i vjeruje da joj službena osoba/putokaz (Albano Vučetić) pokazuje put kojim treba ići. No je li to pravi put, prosudite sami.

Da djevojke sve više mame pažnju, dokaz je idući mjesec ispunjen gustim raporedom nastupa. Datume istih i sve novosti pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.