FOTOGALERIJA: Ivanka, Gobac i Mrle družili se s fanovima u Dirty Old Shopu!
27. siječnja 2017.
Music Box (7309 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Ivanka, Gobac i Mrle družili se s fanovima u Dirty Old Shopu!

Ivanka Mazurkijević, Davor Gobac i Damir Martinović Mrle u društvu Starog lisca i svojih fanova, sinoć su u Dirty Old Shopu prodavali posljednje ulaznice za dvoje za koncert Antivalentinovo 2.

Stari lisac je snalažljiv, lukav, samouvjeren i s pravim odgovorom na svako pitanje i upravo zato podržava ovaj mini festival koji je svoju antikunzumerističku poruku ljubavi započeo prošle godine sloganom ”Ništa ljubav, samo karanje” da bi ove godine evoluirao u ”Ništa ljubav, turbo karanje”.

Također, Mrle je predstavio novi singl Let 3. Riječ je o pjesmi ”Karmen” koja će prvi put biti uživo izvedena na Antivalentinovu 2, 11.02. u Domu sportova! Pjesma je inspirirana Bizetovom operom Carmen gdje su u fokusu život i ljubavne nedaće prelijepe Karmen, a kako su je Letovci doživjeli posluštajte u nastavku:

Ulaznice za dvoje su rasprodane, a od danas su prodaji samo pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Potražite ih u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka te u Dallasu (Paromlinska 49/1).

Izvor: Dallas Records

Foto: Ella Valentić