Psihomodo Pop na “AJ CHA” festivalu u čast Dini Dvorniku
26. srpnja 2018.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

Psihomodo Pop na “AJ CHA” festivalu u čast Dini Dvorniku

Na pomno izabranim lokacijama u Splitu, mjestima koje grad povezuju s Dinom Dvornikom, drugu godinu zaredom održava se “AJ CHA” festival u spomen na splitsku glazbenu legendu.

Uz već najavljenu Dubiozu Kolektiv koja će nastupiti na Starom Hajdukovom igralištu (18.8.), na “AJ CHA” dolaze i Psihomodo Pop. Psihiće s Dinom povezuje veliko prijateljstvo, a zanimljiva je i anegdota da su Dino i Gobac na jednom tulumu umjesto tada male Elle pjesmom uspavali – sami sebe.

Da je to bila iznimka dokazuje svaki energičan nastup Psihomodo Popa – još nikada nije zabilježen slučaj da je na njemu netko zaspao. Nema spavanja ni 17. kolovoza na Bedemu Cornaro u samom centru grada gdje će Gobac i ekipa zasvirati u čast Dinu. U godini kada obilježavaju 30. godišnjicu objave svog prvog studijskog albuma “Godina Zmaja” i nakon velikog koncerta na zagrebačkoj Šalati, Psihomodo Pop u Splitu će održati koncert dvije godine od posljednjeg nastupa, a splitska će publika uživati u hitovima kao što su “Donna”, “Ja volim samo sebe”, “Frida”, “Sve će biti u redu” i “Kad sam imao 16”. Koncert će biti i svojevrsna posveta Tigranu Kaleboti, Splićaninu, bubnjaru Psihomodo Popa koji je preminuo u prosincu prošle godine.

“AJ CHA” festival održava se drugu godinu u sjećanje na Dinu Dvornika, a na raznim lokacijama po Splitu od 16. do 18. kolovoza nastupit će brojni afirmirani i neafirmirani glazbenici, Dinovi prijatelji i kolege.

Early bird ulaznice po cijeni od 50 kuna dostupne su putem sustava Eventim.hr, Ticketshop.hr, croatia-tickets.com i na njihovim službenim prodajnim mjestima.

Foto: Borislav Pešić