Irena Žilić otkrila svoj “X” faktor za novi studijski album
6. veljače 2017.
Nikola Knežević (2778 Članci)
Podijeli

Irena Žilić otkrila svoj “X” faktor za novi studijski album

Nakon izvrsnog singla “The Moon” koji je naišao na odlične kritike, Irena Žilić je objavila novu pjesmu s nadolazećeg drugog albuma.

Radi se o pjesmi „X“, koju je kao i ostatak albuma producirao Mark Mrakovčić, ponajbolji hrvatski producent nove generacije koji je inače povezan s imenima poput Sare Renar, Lovely Quinces, Nine Romić, Queen of Sabe i slično.

„X„ je pjesma koja daje „twist“ čitavom albumu , a budući da novi album ima popriličan zvučni i vizualni odmak od prvijenca, htjela sam prvo objaviti pjesme koje ističu njegovu raznolikost“, rekla je Irena.
Irena Žilić je EP-em “Days of Innocence” i prvim albumom “Travelling” oduševila publiku i struku, a njen drugi album „Haze“ jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Album će svjetlo dana ugledati sredinom ožujka, kada će biti najavljena i velika koncertna promocija u Zagrebu.

Tijekom proteklih godina Irena je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici Kulture i Lisinskom, te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe u studenom prošle godine.

Foto: Jure Živković