Zabranjeno pušenje 4. ožujka u Saxu
9. veljače 2017.
admin (58 Članci)
Podijeli

Zabranjeno pušenje 4. ožujka u Saxu

Nakon skoro godinu dana i rasprodanog koncerta u travnju prošle godine, legende sarajevske rock scene ponovno dolaze u kultni zagrebački klub.

Jedan od najvećih r’n’r bendova na ovim prostorima, legendarna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje održat će ekskluzivni koncert u intimnom prostoru kluba Sax!, licem u lice s njihovom rajom:
– Dragi suborci, rodbino i prijatelji, sve vas pozivam 4.3. u 22 sata u klub Sax!, najveći mali klub na svijetu, na nezaboravni koncert spomenika kulturne baštine Bosne i Hercegovine, grupe Zabranjeno pušenje! Dođite i saznajte zašto smo ponosni što ste bili naši suvremenici. Sve vas voli i iskreno pozdravlja voditelj i humorista, Sejo Sexon! – izjavio je Sejo Sexon uoči koncerta.
Grupa Zabranjeno pušenje u Sax! dolazi nakon rasprodanog prošlogodišnjeg koncerta, mnogobrojnih rasprodanih stadiona i dvorana kako bi okrunili punoljetnost kluba u centru Zagreba.
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta iznositi će 90 kuna.
Broj ulaznica je ograničen, a svoj primjerak možete kupiti isključivo na blagajni kluba Sax!, svakim radnim danom kluba od 20 sati.
Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr