Pogledajte simpatičan novi spot Headoneasta – “Voljena”
13. veljače 2017.
Music Box (9161 Članci)
Podijeli

Pogledajte simpatičan novi spot Headoneasta – “Voljena”

Zagrebačka grupa Headoneast nastavlja niz konceptualnih videospotova koji vizualno podebljavaju izrečeno glazbom i tekstovima.

“Voljena” je vizualizirana ljubavnim parom koji glume djeca, Lea i Patrik, zaigrani i simpatično sebični. Nije li i zreli dio naših života ustvari samo dječja igra? Klišeji ženske opčinjenosti modom i ljepotom, i muškom zaluđenosti kaubojima i muške podređenosti da bi se svidjeli ženi koju vole, prikazani su jednostavno i jasno, u okružju koje je lišeno suvišnih detalja. Poruka je prilično izravna u pjesmi, kao i u spotu: “Ne vrijedi vrijeme ‘zalud gubiti na gluposti, kad možeš ljubiti”.

“Malo je potrebno za sreću, ali to previđamo zamarajući se posve nebitnim stvarima, prikazujući ih nužnima i tako sami sebi odsjecamo put prema ispunjenom i smislenom životu”, kaže autor pjesme Aleksandar Ljiljak.

Nova pjesma i videospot, koji je režirala Marijana Četković, najavljuju dugoočekivani, novi studijski album “Tu” će premijerno će biti predstavljen live svirkom u Tvornici kulture 22. ožujka.

Voljena, probudi se
Jutro već se smije kraj tebe
Sunce već ti ljubi koljena
Novi dan je, nova prilika

Tekst, glazbu i aranžman pjesme radio je Aleksandar Ljiljak, snimak i miks Ante Prgin Surka, koji je s Aleksandrom odradio i glazbenu produkciju. Režiju spota preuzela je Marijana Četković, a za kameru je bio zadužen Mario Bijelić.

Oznake headoneast