Ariana Grande objavila novi album “positions”
31. listopada 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Ariana Grande objavila novi album “positions”

Tjedan dana nakon što je predstavila pjesmu „positions“, Ariana Grande otvara novo glazbeno poglavlje u obliku istoimenog izdanja.

Na njemu se našlo 14 novih pjesama, među njima i dueti s velikim glazbenim imenima kao što su Doja Cat i The Weeknd.

„Ne mogu odabrati najdražu pjesmu, sve se savršeno poklapaju“, komentirala je nakon otkrivanja njihovih naziva te nadodala: „Ovo je iz puno razloga najdraži projekt na kojem sam radila, jedva čekam da ga poslušate. Hvala vam na ljubavi i podršci, to mi jako puno znači.“

Pop miljenica svoj je šesti studijski album najavila sredinom listopada i sa svojim fanovima odbrojavala dane do njegove objave. U međuvremenu je podijelila vodeći singl i spot, u kojem je prikazana u ulozi predsjednice SAD-a, a koji je do danas pregledan više od 50 milijuna puta.

Album „Positions“ treće je Arianino studijsko izdanje u posljednje tri godine; prethodili su mu „thank u, next“ i „Sweetener“, kojima je osvojila niz glazbenih ljestvica i oborila streaming rekorde. Glazbenica je tijekom godine ostvarila i zapažene suradnje te je s Lady Gagom sudjelovala u kreiranju plesnog hita Rain On Me”, a tijekom lockdowna otkrila je baladu Stuck With U”, na kojoj joj se pridružio Justin Bieber. Obje su pjesme debitirale na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice, a njihovi su spotovi osvojili i MTV Video Music nagrade.

Foto: Dave Meyers