Pobjednica druge sezone hrvatskog Voicea Ruža Janjiš objavila drugi singl
18. veljače 2017.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Pobjednica druge sezone hrvatskog Voicea Ruža Janjiš objavila drugi singl

Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja svoj novi singl “Ne staješ”, koji je od petka, 17. veljače dostupan u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezer i Google Play glazbenih servisa.

Nakon iznimno uspješnog debitantskog singla “Neke dane”, Ruža se predstavlja novom pjesmom kojom kroz ritmičan i intenzivan gitaristički drive propituje smisao moderne svakodnevice i poziciju pojedinca koju takvo okruženje neumoljivo nosi, i ostavlja bez daha, ne staje.

“Stajem! I s ponosom vam predstavljam svoju novu pjesmu “Ne staješ”. Dok “Neke dane” pjeva o životnoj prekretnici, “Ne staješ” žudi za njom. Vjerujem da će se mnogi od vas pronaći u ovoj pjesmi; i oni koji stojite čvrsto na zemlji i oni koji lebdite. Pjesma “Neke dane” je vrhunski startala, a za “Ne staješ” ne očekujem ništa manje od samog naslova hihihi. Kako god bilo, najveća sreća i uspjeh će biti ako publika prihvati ironiju u pjesmi i zavoli ju. Jako sam sretna, volim svoju publiku i iskreno svima želim sreću i ispunjenje”, rekla je Ruža.

Foto: Josip Regović

Pjesma “Ne staješ” nastala je u suradnji s austrijskim producentskim duom EchoPilot, kojeg čine Florian Cojocaru i Martin Kromars, koji su producirali i njen debitantski singl “Neke Dane”.

Ovaj put se EchoPilot pojavljuju i u ulozi autora. “Imali smo priliku surađivati s Ružom i to nam je činilo veliko zadovoljstvo – ona je zaista rasna pjevačica i umjetnica. Uz to, moram reći da je Ruža perfekcionist i kao takva uvijek napreduje. Kada radiš s takvim talentom, kao producent i autor i sam si izazvan dati sve od sebe – to je najbolji mogući vid suradnje. Činjenica da je za svoj novi singl odabrala našu autorsku pjesmu, koja joj se svidjela na samom početku naše suradnje, i da smo ju uspjeli učiniti njenom, čini nas iznimno ponosnima.”, kaže Florian/EchoPilot.

Izvor: Universal Music Hrvatska

Foto: Ivan Črepić Chum (naslovna)