Kuzma i Shaka Zulu stižu najbrijaniji no ikada premijerno u zagrebački Sax
20. veljače 2017.
Nikola Knežević (2323 Članci)
Podijeli

Kuzma i Shaka Zulu stižu najbrijaniji no ikada premijerno u zagrebački Sax

Ne propustite nastup mediteranske koncertne atrakcije koja podjednako oduševljava casual studente, alternativce i šminkere. 

Kuzma i Shaka Zulu nakon pune jesenske velike Tvornice stižu nabrijaniji no ikada premijerno u zagrebački Sax! Poznato je kako je riječ o rap-reaggae-dance-italo disco grupi osnovanoj krajem 1993. godine, a svoj prvi album, “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji , uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću.

Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su puna dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, te su njihovi koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.), a u zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3” i “Budi mlad, budi lud”.

Info o pretprodaji stiže uskoro, a sve detalje moći ćete pratiti na FB eventu.