PREMIJERA: Nera Mamić u big bandovskom izdanju u singlu “Alamo” u kojem po prvi put i autorski sudjeluje
1. srpnja 2019.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Nera Mamić u big bandovskom izdanju u singlu “Alamo” u kojem po prvi put i autorski sudjeluje

Sve što trebate u vrućim ljetnim danima je dobro osvježenje, a ono je u slučaju Nere Mamić plesna glazba i idealna vokalna interpretacija od koje ćete zaboraviti na vrućinu.

“Alamo” je njezin drugi samostalni singl u kojem po prvi put i autorski sudjeluje. Napisala je tekst ove sjajne pjesme koja je na tragu američkih big bandovskih izdanja, dok je glazbu i aranžman radio njezin stalni suradnik i producent Olja Dešić. Za “Alamo” je snimila i video spot s još jednim dobro poznatim imenom, Josipom Grizbaherom (CINEMATIC Osijek), a koji je radnju smjestio u park kod osječke Tvrđe gdje se okupio veliki broj mladih spremnih za nezaboravnu zabavu.

Izvrsna osječka glazbenica Nera Mamić jedno je od imena koje će vas ostaviti bez daha na prvo slušanje, pogotovo ako je sretnete na nekoj od pozornica. Dio je a capella sastava Akvarel, zanimljivog projekta Electric Porn, poznata je i po suradnji s ekscentričnim dvojcem Krankšvester, a od početka godine odvažila se i na samostalno glazbeno putovanje. “Jednostavna stvar” je bila jednostavno najbolja za otvaranje novog poglavlja, a “Alamo” je tu da nam glazbeno pomiluje srce i ostavi ga otvorenim za drugu osobu s kojom ćemo htjeti podijeliti ovo iskustvo. Baš kao što nježne trenutke u spotu Nera dijeli s glumcem Borisom Smoljom. Glazba uvijek zbližava, a Nera i njezin glas su odličan recept za tu namjenu, ne samo u mjesecima kad nam treba osvježenje, nego i općenito na glazbenoj sceni danas.

Foto: Tomislav Šilovinac