Plemenski ples Vibra Tribe Carnivala uz Vibra poglavice
20. veljače 2017.
Nikola Knežević (2797 Članci)
Podijeli

Plemenski ples Vibra Tribe Carnivala uz Vibra poglavice

Klupski program Vibra donosi karnevalsko izdanje Vibra Tribe Carnival u Mali pogon Tvornice kulture u subotu 25. veljače.

Posljednji vikend u mjesecu ujedno je i završni vikend karnevalskog ludila, a Vibra ekipa obilježit će ga plemenskim plesom. Izaberite svoje maske između domorodačkih plemena Afrike, Australije ili Srednje i Južne Amerike. Indijanci, Masai, Zulu, Aboridžini, Azteci, Inke ili Maye samo su neki od motiva u kojima se možete pojaviti na sjajnom tulumu, pa okupite svoje pleme i zavibrirajte pod maskama.

Glazbu biraju Vibra poglavice, residenti programa Full Ferry i Flaneur, uz naglasak na house, techhouse i deep house žanrove prožete afro i world music elementima.

 

Vibra u Zagreb donosi urbani house zvuk, a u dosadašnjih nekoliko izdanja pokazao se kao nezaobilazni sastojak zagrebačkog noćnog života. Iza projekta stoje Full Ferry koji prezentira svježi zvuk pogonjen zaraznim grooveom i snažnim bass linijama. Poznat je po radu na projektu Drop Dopers, ima gotovo desetljeće staža iza sebe, a njegovi singlovi su se zavrtjeli i na BBC radiju. Flaneur je već dobro poznato ime na novoj zagrebačkoj house sceni, a svoj je zanat iskovao na brojnim gažama u Zagrebu.

Ulaznice
Ulaznice u su u pretprodaji po 40 kn, dok će na dan cijena iznositi 50 kn.
Za vrijeme trajanja pretprodaje, kupnjom 4 ulaznice u Tvornici kulture dobijete 1 gratis.

Službena prodajna mjesta:
● Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
● Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
● Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
● Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
● Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
● Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
● Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
● www.entrio.hr