Zadarska kantautorica Dienne ostvarila suradnju s Mariom Rucnerom na novom singlu!
9. travnja 2019.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Zadarska kantautorica Dienne ostvarila suradnju s Mariom Rucnerom na novom singlu!

Nakon vrlo dobrih reakcija na singlove “Danas vidim boje” i “Put prema istini” mlada zadarska kantautorica Dienne predstavlja nam svoj treći singl „Reci mi da znam.“  

Glazbenica iza sebe ima bogato klasično obrazovanje, ali i ljubav prema skroz različitim glazbenim pravcima. Osim što je kantautorica, ona piše pjesme, režira i editira spotove za sebe, ali i za druge izvođače. Zadarska kantautorica Dienne pjesmu je napisala s Robertom Domitrovićem, koji je zaslužan za tekst te je po prvi put surađivala s Mariom Rucnerom koji je odsvirao violu i unio interesantan zaplet u njenu pjesmu.

“Pjesma govori o emocionalnim gubitcima, osjećaju izgubljenosti i napuštenosti. U takvim trenutcima okrećemo se egzistencijalnim pitanjima, te se moramo boriti, ići dalje i nikada se predati tuzi. Život je promjena, trebamo naći zadovoljstvo i sreću u onome što imamo, a ne osvrtati se na prošlost.” rekla nam je Dienne.

Spot za pjesmu “Reci mi da znam” napravljen je kao kratki film koji prikazuje bezvremensku ljubavnu priču opisanu pjesmom.