U prodaji CD izdanje slavljeničkog koncerta klape Sv. Juraj HRM
20. veljače 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

U prodaji CD izdanje slavljeničkog koncerta klape Sv. Juraj HRM

Slavljenički koncert klape Sv. Juraj HRM koji su održali povodom svog 15. rođendana ovjekovječen je na albumu ‘Oči u oči: Best of 15 godina’ koji je od danas u prodaji u CD shoppovima i na webu Scardone po cijeni od 69,90 kuna.

Album sadrži 19 pjesama uključujući velike hitove ‘Ružo crvena’, ‘Oči u oči’, ‘Suza u tuđini’, ‘Bura’, Vilo moja’, ‘Moj dida i ja’ i mnoge druge, a snimljen je ljetos u Kaštelima u pratnji Tamburaškog orkestra HRT-a kojim je ravnao maestro Siniša Leopold, a kao gost im se pridružio vrhunski tenor Đani Stipaničev.

Profesionalni vojnici, a istovremeno i uspješni klapski pjevači – klapa Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice jedinstvena je po svojim članovima koji već 15 godina uspješno usklađuju dvije naoko nespojive karijere i vjerne fanove oduševljavaju izvedbama pjesmama poput ‘Ruža crvena’, ‘Zemljo moja’, ‘Oči u oči’, ‘Bura’, ‘Marijana’, ‘U nedilju Ane (Mali motorin)’ i mnogim drugima.

Sv. Juraj za svoj rođendan drži 18. svibnja jer su na taj datum 2001. godine prvi put javno nastupili i to u Lourdesu u Bazilici Pia X. na svečanosti otvaranja međunarodnog susreta vojski svijeta u sklopu vojnog hodočašća.

Dečki su se okupili četiri mjeseca ranije u Raketnoj bazi HRM-a u Žrnovici, baš povodom susreta vojski u Lourdesu. U narednih 15 godina Sv. Juraj je klapsku pjesmu pronio diljem svijeta – od Italije, Njemačke, Poljske, Kanade i SAD-a, sve do Kine.

Album ‘Oči u oči: Best of 15 godina’ ljubiteljima klapske pjesme donosi najljepše pjesme izvedene sa srcem i ljubavlju jedinstvene klape Sv. Juraj HRM!

Album možete naručiti u Scardoninom web-shopu:
http://www.scardona.hr/best-of-15-godina-sv-jura

POPIS PJESAMA:
1. Dalmatino povišću pritrujena
2. Kao da te ne volim
3. Bura
4. Proplakat će zora
5. Kraljica mora
6. Bodulska balada
7. Suza u tuđini
8. Gdje si majko da me budiš
9. Vilo moja
10. Pismo ćali
11. Moj dida i ja
12. Uvijek ću te voljeti
13. Ne diraj moju ljubav
14. Ružo crvena
15. Croatio, iz duše te ljubim
16. Kome bi šumilo more moje sinje
17. Vivat Croatia
18. U boj (iz opere ‘N. Š. Zrinski’)
BONUS:
19. Oči u oči