Markiz novim singlom “Dadada” najavio rad na trećem studijskom albumu
21. veljače 2017.
Music Box (6923 Članci)
Podijeli

Markiz novim singlom “Dadada” najavio rad na trećem studijskom albumu

Poslije stanke od skoro 2 godine i povratka pjevačice Ines Mlinarić, Markiz se na domaću scenu vratio pjesmom “Predaja” koju su snimili u suradnji s Remi iz Elementala.

Nakon uspješne suradnje s Remi, bend se okreće promociji pjesama koje će se nalaziti na njihovom trećem studijskom albumu najavljenom za jesen 2017. godine. Prvi u nizu singlova je brza i plesna pjesma “DaDaDa” koja na prvu ulazi u uho.
Glazbu za novi singl napisao je Andrej Babić, kojem se u radu na tekstu pridružio Marko Tomljanović. Sjajan, punokrvni rock aranžman djelo je cijelog benda i vanjskog suradnika Ivana Božanića. Pjesma je premijerno emitirana na Radiju 101. Spot za novi singl je u pripremi, a dotada poslušajte pjesmu i pogledajte službeni lyrics video na YouTube linku.

Novim singlom bend najavljuje i koncertne aktivnosti u idućim mjesecima, ali i rad na završetku trećeg studijskog albuma.
“Trenutno smo na pola puta. Snimili smo 5 pjesama, a do ljeta bi trebali dovršiti ostatak materijala za novi album. Atmosfera na snimanju je odlična i sve ide prema planu”, kaže nam ekipa iz Markiza.
Snimanje novog albuma odvija se pod producentskom palicom Ivana Božanića (gitarist i producent Pips, Chips & Videoclips i ABOP-a) u studiju Dan Mrak.