24. veljače 2017.
Nikola Knežević (2521 Članci)
Podijeli

Još mjesec dana do velikog rođendanskog koncerta grupe Boa

D velikog obljetničkog koncerta kultnog zagrebačkog art rock benda BOA dijeli nas još mjesec dana!

25. ožujka Tvornicom kulture odjekivat će hitovi s prvih albuma benda „Boa“ i „Ritam strasti“, objavljenih prije 35 godina. Među njima su „Milion,“ „Jer ljubav je“ i „Ljudožder“ koji je nedavno dobio svoju novu verziju.
Nema sumnje da će se uz ove neizostavne hitove naći i „Tako lijepa“, „Svi tvoji poljupci“ i „Kao mir“, pjesma koju je BOA snimila u suradnji s Josipom Lisac. Svoje će mjesto na koncertnom repertoaru zasigurno naći i najupečatljiviji singlovi s posljednja tri albuma objavljena kao što su „Daleko u proljeće“, „Dok glazba traje“ i drugi.

Tako će nastup benda predvođenog Mladenom Puljizom, Slavkom Remenarićem i Zvonimirom Bučevićem Bućom biti pravi presjek velike i za hrvatsku glazbu značajne karijere BOE!

Ulaznice za koncert koji je na rasporedu 25. ožujka mogu se kupiti na blagajni Tvornice kulture te na svim prodajnim mjestima u sustavu Entrio, kao i na pripadajućoj web stranici.  Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60, a na dan koncerta 80 kuna. Svi koji kupe ulaznice putem službene web stranice Entrija dobivaju link na download ekskluzivne audio snimke nastupa BOE u Beogradu 1982. godine!