Pavel najavili koncertnu promociju još neobjavljenog novog studijskog albuma
24. veljače 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Pavel najavili koncertnu promociju još neobjavljenog novog studijskog albuma

Grupa Pavel ovih je dana privela kraju snimanje svog novog albuma koji su nam već predstavili sa četiri singla, od kojih je aktualni ‘Lažu devedesete’ odnedavno dobio i video izdanje, te uspješno osvaja domaći eter i vrhove top lista.

Izlazak novog albuma očekujemo tijekom ožujka, a bend najavljuje i koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, u subotu 27. svibnja.

Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice, nakon ‘I mi smo došli na red’ prije tri godine i koncertne promocije albuma ‘Od prve zvijezde ravno’ u ožujku 2013. godine.

“Jako se veselimo koncertu u Tvornici, prošlo je tri godine od zadnjeg i red je da se vratimo, volimo taj prostor. Uvijek je inspirirajuće svirati na mjestu na kojem sviraju i tvoji glazbeni idoli.”, izjavio je frontmen benda Aljoša Šerić.

Iz godine u godinu sa svakim novim albumom rasla je i publika Pavela na krilima niza hitova poput ‘Zbog tebe’, ‘Čuvaj me’, ‘Poslije nas’, ‘Vrijeme života’, ‘Autentično osrednji’, ‘Kalifornija’, a sasvim je sigurno da će se taj niz povećati s izlaskom nadolazećeg albuma.

Koncert u Tvornici bit će i prvi veliki nastup na kojem se na pozornicu vraća Antonia Matković Šerić, a bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Ulaznice kreću u prodaju od ponedjeljka, 27. 02., po slijedećim cijenama:

Early bird: 55 kn / od 27.02.-19.03.

pretprodaja: 70 kn / 20.03. – 26.05.

Na dan koncerta: 90 kn

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na Eventim.hr, u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i Dirty Old Shopu.