Novi nastavak filmova o Jamesu Bondu snimat će se u Hrvatskoj?!
25. veljače 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Novi nastavak filmova o Jamesu Bondu snimat će se u Hrvatskoj?!

Internetska stranica koja prati sve vijesti o najpopularnijem tajnom agentu na svijetu 007 MI6 HQ, objavila je vijest kako bi se novi nastavak mogao snimati u Hrvatskoj.

Iako je još prerano govoriti jer ništa još nije potvrđeno, no kako navode njihovi izvori trenutno traju pregovori za snimanje u Dubrovniku. Ističu kako je gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić raspravljajući o detaljima snimanja filma “Robin Hood: Origins” nagovijestio kako traju pregovori za snimanje Jamesa Bonda.

“James Bond je trenutno u naprednoj fazi pregovora”, rekao je navodno Vlahušić lokalnim novinarima.

Ovo nije prvi put da bi se James Bond snimao u Hrvatskoj, to se dogodilo i 1963. godine u filmu “Iz Rusije s ljubavlju”, kada se jedan dio filma odvijao u Zagrebu i Beograd, a i reklama za jedno popularno pivo koje je bilo u znaku zadnjeg nastavka filma snimana je u Rovinju, tako da oduvijek postoji povezanost Hrvatske i tajnog agenta 007.

Još nije poznato ni hoće li Daniel Craig biti u novom nastavku filmova ili netko novi poput imena koja se često spominju, a kao što su Aiden Turner ili Tom Hardy.

“Igre prijestolja”, “Zvjezdani ratovi: Posljednji Jedi”, “Robin Hood: Origins”, a sada moguće i 25. film o Jamesu Bondu, zbog čega je Dubrovnik zaista postao atraktivno mjesto za snimanje filmova, pa tako i prvilačenje turista.