Grupa Buđenje novim singlom otvara novo glazbeno poglavlje
1. ožujka 2017.
Music Box (6702 Članci)
Podijeli

Grupa Buđenje novim singlom otvara novo glazbeno poglavlje

Nakon dva objavljena albuma protekle godine, “Ljubav nema pravila” i “Live at Kerempuh”, Buđenje otvara novo poglavlje singlom “Samo ti, samo ja” koji bend predstavlja u modernom, rasplesanom ritmu.

Autor pjesme je Darko Bakić, produkciju i ovog puta potpisuje Igor Ivanović, a zarazni groove idealan je za proljetno “razbuđivanje”!
“Novim singlom napravili smo ono što se od bendova i ne očekuje često, a to je evolucija u zvuku i pristupu. Inspirirali su nas prvaci plesne glazbe poput Nile Rodgersa i njegovih brojnih nasljednika. Vjerujem da će se pjesma svidjeti svima onima koji nas prate već 15 godina, a nadam se i da ćemo uspjeti privući još pokoji par ušiju”, izjavio je Darko Bakić.

“Samo ti, samo ja” prvi je autorski singl poslije objave albuma “Ljubav nema pravila” na kojem se nalaze brojni hitovi Buđenja iz posljednjih nekoliko godina. Nakon novogodišnjeg nastupa u Splitu, bend se povukao u studio odakle najavljuju rad na novim pjesmama.

Za “Samo ti, samo ja” snimljen je i spot u režiji Igora Ivanovića i Sandre Mihaljević, a svjetlo dana ugledat će početkom ožujka kada će Buđenje objaviti i jednu veliku novost koja ih smješta na međunarodnu mapu pop glazbe!

Singl “Samo ti, samo ja” premijerno je predstavljen u emisiji “Music Pub Zlatka Turkalja” u programu HR2, a s nestrpljenjem očekujemo i premijeru video spota za ovu novu, sjajnu pjesmu, koja je najavljena za ponedjeljak, 6.3. u 19h na CMC televiziji.

Izvor: Croatia Records

Foto: Filip Trezner