Ljubitelji Deftonesa, ne propustite idući Good Vibrations!
2. ožujka 2017.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Ljubitelji Deftonesa, ne propustite idući Good Vibrations!

Iz Mađarske će se u srijedu na Dan žena premijerno na Good Vibrationsu predstaviti Diamondeyes, Deftones tribute bend iz Mađarske.

Uz njih će tu večer nastupiti i krčki rokeri Brain Production te zagrebački stoner heavyjaneri Voltage. DJ Kneža sprema veliku rokenrol „Back To School“ slušaonicu za sve one koji su odrasli uz MTV na početku ovog milenija. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Kavezu/Vintageu, a na dan će koštati 40 kuna.

DIAMONDEYES je Deftones tribute bend iz Budmpešte koji se sastoji od pet članova, a osnovan je 2012. godine. U dosadašnjoj karijeri mogu se pohvaliti s mnoštvom nastupa po Mađarskoj, ali i ostatku Europe. Svi koji su upijali stvari „Knife Party“, „Digital Bath“, „My Own Summer“ i ostale hitove ovog legendarnog benda doći će na svoje na ovom koncertu.

Foto: Julien Duval

BRAIN PRODUCTION je žestoki krčki rock’n’ roll bend koji plijeni izvrsnim live nastupima. Bend postoji od 2009. godine, uz napomenu da su tek od 2014. u sadašnjoj peteročlanoj postavi. Krajem 2010. i početkom 2011. snimljen je demo materijal, a u rujnu 2013. završen je i izdan prvi album “Osam.” U rujnu 2014. objavljen je prvi single “Tu sam” kao najava za sljedeći album. U međuvremenu su se zaredali brojni festivalski i klupski koncerti, a grupa Brain Production je osvojila mnoge nagrade raznih glazbenih-scenskih natjecanja. Momci su sredinom prošle godine izbacili i prvi spot za drugi singl „Stvarnost“ s nadolazećeg albuma, te nedavno finiširali materijal za novi album za kojeg se očekuje da će izaći ove godine!

 

VOLTAGE je mladi peteročlani stoner/heavy metal bend iz Zagreba osnovan 2012. godine. Na Good Vibrations se vraćaju po prvi put nakon službene promocije i dalje aktualnog albuma prvijenca „Chronicles“. Bend čine Domagoj Bišćan – vokal, Držislav Lekić – gitara, Karlo Čačić . gitara, Luka Lončar – bass i Ivan Lekić – bubnjevi.

Foto: Roberto Pavić (naslovna)