Frenkie, Kontra i Indigo snimaju novi materijal u Tokiju
26. rujna 2017.
Music Box (11012 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra i Indigo snimaju novi materijal u Tokiju

Proteklog vikenda Frenkie i FMJam ekipa su na svojim društvenim mrežama objavili fotografije iz Shibuye, s jednog od najprometnijih pješačkih prijelaza na svijetu.

Shibuya je jedan od najpoznatijih kvartova Tokija, glavnog grada Japana. Pored ostalih znamenitosti, u ovom dijelu grada smješten je – glazbenicima bitan – Red Bull Studio.

Frenkie, Kontra, Indigo i Soul u ponedjeljak su upravo u ovom studiju počeli snimati nastavak veoma uspješnog albuma “Putanja”, koji je snimljen prošle godine u Red Bull Studiju u Berlinu. Godinu dana nakon izdavanja “Putanje”, ekipa je ušla u studio kako bi snimila nastavak.

“Tokio je grad s druge planete i plan je da materijal zvuči egzotičnije nego što su ljudi do sada navikli čuti od nas. Dva dana smo uživali u čarima grada, a sada slijedi danonoćno snimanje albuma,” izjavili su u pauzi između snimanja.

Još nisu spremni otkriti naziv novog albuma, a ostaje da se vidi koliki će utjecaj Zemlja izlazećeg sunca imati na novi album ponajbolje hip-hop ekipe u regiji. Najnovija događanja iz Tokija možete pratiti na društvenim mrežama članova FmJam ekipe.

Album “Putanja” u rujnu je proslavio svojih prvih godinu dana od objave. Izdanje je dostupno na digitalnim glazbenim platformama i u CD shopovima: http://fmjam.lnk.to/putanja.

Foto: Mariollic