Mnogi pjevači i glazbenici kreću na spektakularnu koncertnu turneju ‘Radijsko srce’
7. ožujka 2017.
Music Box (6697 Članci)
Podijeli

Mnogi pjevači i glazbenici kreću na spektakularnu koncertnu turneju ‘Radijsko srce’

Radijsko srce naziv je radijsko-glazbeno-koncertne turneje, koja će se pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatske udruge radijskih nakladnika) održati u 14 gradova diljem Hrvatske.

Turneju ‘Radijsko srce’ obilježit će nastupi Tonija Cetinskog, Antonije Šole i Pravila igre, a kao gosti koncerata pojedinačno po  gradovima pridružit će im se grupa Buđenje, Damir Kedžo, Radio Luksemburg, Luminize i David Temelkov.

Navedena će se turneja pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatska udruga radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih pa do gradskih i općinskih radijskih postaja), održati u 14 gradova diljem Hrvatske. Na turneji će sudjelovati brojni glazbenici, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma. Svaki je koncert predviđen kao četverosatna zabava kojima će domaćini biti radio postaje u mjestima gdje će se održati nastupi. ‘Radijsko srce’  bit će održano od travnja do lipnja 2017. godine, a završit će velikim humanitarnim koncertom.

Foto: Filip Koludrović

Ne krijući zadovoljstvo sudjelovanjem u projektu, Toni Cetinski je istaknuo, kako je ovo jedinstvena prigoda za promociju domaće glazbene scene, te prvenstveno mladih izvođača, da i oni iskuse sudjelovanje u jednoj velikoj turneji. Seriju ovih koncerata Toni će ujedno iskoristiti i za promociju novog zvuka u koji je sa svojim bendom krenuo posljednjim hit singlom’Laku noć‘, te će sve pjesme svirati u acoustic/electric verzijama.

Posebno zadovoljstvo nastupima i sudjelovanjem u projektu nisu krili dečki iz Pravila igre, kojima će nadolazeći koncertni spektakli, biti prava prigoda za promociju nove pjesme ‘Ako‘, ali i svih prethodnih glazbenih uspješnica koje su osvojile struku i publiku.

Kao gosti na turneji nastupiti će i Damir Kedžo te David Temelkov.

Foto: Dario Lepoglavec

Dok živi i dalje svoj najljepši san Damir Kedžo na turneji će još jednom potvrditi svoje dosadašnje uspjehe. Pobjedu na Zagrebačkom festivalu s pjesmom ‘Sve u meni se budi‘, koja je i ovoga tjedna na vrhu nacionalne top liste, kao i nominacije za ovogodišnji Porin u kategorijama najbolje muške vokalne izvedbe s pjesmom ‘Ronim na dah’, te za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu ‘Sve u meni se budi’ sa Zsa Zsom. Mladog glazbenika Davida Temelkova javnost je upoznala kao finalistu showa ‘X Factor Adria’. Koncertnu turneju pred nama David će iskoristiti za predstavljanje svih glazbenih noviteta koji su u pripremi ovih dana.

Foto: Franjo Matković

Koncertna turneja ‘Radijsko srce‘:
01.04. Bjelovar
08.04. Sisak
15.04. Biograd na moru
21.04. Karlovac
22.04. Požega
28.04. Pula
30.04. Rijeka
05.05. Osijek
06.05. Virovitica
12.05. Gospić
13.05. Varaždin
17.05. Zagreb
20.05. Split

Foto: Marko Lukunić (Pixsell) (naslovna fotografija)

Izvor: Hit Records, Radijsko srce