Keops najavljuje koncerte u Zagrebu i Slavonskom Brodu
9. ožujka 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Keops najavljuje koncerte u Zagrebu i Slavonskom Brodu

Nakon što su prošli riječki test i u prepunom Palachu održali prvi veliki koncert od kada je Mateo Resman postao pjevač grupe Keops, Riječani su spremni i ostatku Hrvatske pokazati na čemu su radili u posljednje vrijeme.

U Slavoniju se vraćaju u petak, 17. ožujka, a dan kasnije ukazat će se i Zagrepčanima nakon duge pauze.

Nekoliko novih pjesama, nova žestina u zvuku, Mateo Resman na vokalu i, prije svega, želja za svirkama dovode Keops natrag u Kuću piva u Slavonskom Brodu u petak, 17. ožujka te u Bikers Beer Factory u Zagrebu dan kasnije, u subotu 18. ožujka.

Brođani su već imali prilike čuti kako zvuči Keops s novim vokalom, a bend se sada u Kuću piva vraća s nekoliko novih pjesama. U Zagrebu su pak posljednji put svirali prije više od godinu dana i zagrebačka će publika po prvi puta imati prilike čuti što se to sve promijenilo u Keopsu od promocije njihovog posljednjeg albuma „Lice sudbine“.

Nakon singla „Tajni znak“ kojim se Mateo Resman predstavio publici kao novi pjevač Keopsa, bend uskoro ulazi u studio gdje će snimati novi singl. Nove pjesme potpisuje sam Mateo, a izlazak dvostrukog singla (na hrvatskom i engleskom) i pratećeg videospota predviđen je na proljeće. Do tada nove pjesme možete slušati jedino na koncertima pa nemojte propustiti priliku i dođite u Kuću piva ili Bikers. Ulaz na oba koncerta je besplatan!

 

Foto: Dario Vukadinović