Good Vibrations ovaj vikend u Rijeci i Umagu uz She Loves Pablo
17. ožujka 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Good Vibrations ovaj vikend u Rijeci i Umagu uz She Loves Pablo

Zagrebački koncertni program Good Vibrations ovaj će se vikend premijerno predstaviti u Rijeci i Umagu.

Riječka The  Beertija u suradnji s Distune Promotionom ugostit će She Loves Pablo i novoosnovani domaći bend Mamut, a u subotu vesela karavana kreće prema American Baru  u Umagu gdje će solo koncert imati She Loves Pablo. Na oba događaja za dobar štimung zadužena će biti DJ Iva s Goulash Disko Festivala.

She Loves Pablo. Masno, groovasto i maksimalno nezgodno. Ovaj zagrebački bend prošle je godine proslavio 10.rođendan, a do sada su izdali tri albuma: Mother of All (2009), Burn And Levitate (2013) i Try Mandarin (2016). Svojim odličnim nastupima zavrijedili su titulu jednog od najpopularnijih bendova hrvatskog undergrounda.

Mamut je bend osnovan prije nekoliko mjeseci u Rijeci. Na  svom premijernom nastupu pred domaćom publikom promovirat će prvi singl „Mamut u meni“.Na pozornicu dolaze s autorskim materijalom, pjesmama s nadolazećeg Freak Show EP-a. Bend prati zvučne stope Korna, Deftonesa i Seethera, uz sveprisutan ambijent stoner metala

Foto: Julien Duval

Good Vibrations je koncertni program koji se održava svaku drugu srijedu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Do danas je u pet sezona i preko 130 izdanja dobre vibracije širilo gotovo 300 hrvatskih i europskih bendova. Program je doživio i dva međunarodna izdanja: u švedskim gradovima Göteborg i Värnamo, kao i u Londonu u legendarnom okupljalištu Arsenalovih navijača Gunners Pubu gdje se lokalnoj publici predstavio bend Mahatma. Good Vibrations je dva puta već proglašen najboljim klupskim programom u Hrvatskoj prema glasovima posjetitelja jednog hrvatskog glazbenog portala. Dođite po svoju porciju dobrih vibracija!

Foto: Karlo Dabo