Ide li tko na Parov Stelar? A ide li tko na after u Johann Franck?
17. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Ide li tko na Parov Stelar? A ide li tko na after u Johann Franck?

Budući da ne sumnjamo kako će vas 7. travnja Parov Stelar Band rasplesati tijekom koncerta u Domu Sportova, s velikim zadovoljstvom najavljujemo kako su organizatori, za sve zainteresirane, osigurali i nastavak provoda sve do 4 ujutro u klubu Johann Franck na Trgu bana Josipa Jelačića!

Klub/kavana/restoran Johann Franck na tri etaže jedna je od najpopularnijih zagrebačkih destinacija, kako za dnevne, tako i za večernje izlaske. Klupski glazbeni profil i imidž prilično su bliski zvuku i slici koje promovira Parov Stelar, a jedan od najposjećenijih programa upravo je serijal ”Gatsby party”, na čijoj su playlisti brojni hitovi Parova Stelara.

Osim rezident DJ Gradea, na after partyju dočekat će vas i Mr Woox, mladi riječki DJ i jedini predstavnik electro-swing glazbe među hrvatskim DJ-ima. Svoj stil naziva swing-hop i ghetto-swing, a kombinira klasični swing, jazz, dixieland te old-school hip hop breaks i nu-school bass linije. Njegov jedinstveni stil dosad mu je omogućio nastupe u mnogim europskim gradovima poput Istanbula, Munchena, Praga, Berlina, Milana, Beča…

After party u klubu Johann Franck počinje u 1h, a ulaz je, uz predočenje ulaznice koncerta, simboličnih 20kn.

Ulaznice za koncert dostupne su u pretprodaji po cijeni od 280kn i to u sustavu Eventima i na www.eventim.hr, Dirty Old Shopu, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu (Zagreb, Paromlinska 49/1). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 330kn.

Medijski pokrovitelj koncerta je i Music Box, a ako još niste nabavili ulaznicu  možete i dalje sudjelovati u našoj nagradnoj igri.

Foto: Jan Kohlrusch