“Tako mi to radimo” – priča o vrijednim mladim glazbenicima i aktivistima iz Knina
18. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

“Tako mi to radimo” – priča o vrijednim mladim glazbenicima i aktivistima iz Knina

30. ožujka 2017. u Domu HV u Kninu bit će premijerno prikazan dokumentarni film “Tako mi to radimo”. Upad je besplatan, a premijera počinje u 19 sati.

Dokumentarni film potpisuje produkcijska kuća Jedina.hr iz Splita. Redatelj je Zvonimir Pavlinović, producent Željko Skoko, a koprodukcija Kino klub Split. Također, važno je napomenuti kako je film nastao u suradnji s glazbenom produkcijom Lawless Music iz Knina.

Dokumentarni film: Tako mi to radimo (Trailer) from Jedina Produkcija on Vimeo.

“Tako mi to radimo” kroz vremenski period od tri godine govori o momcima koji kroz glazbu i aktivizam nastoje promijeniti percepciju Knina kao grada slučaja. U vrlo kratkom vremenu uz suradnju s produkcijskom kućom Jedina iz Splita, izbacuju nekoliko glazbenih spotova koji im otvaraju vrata za glazbenu suradnju s Marinom Ivanovićem Stokom, FilTilenom, Ludinom itd., te u Kninu oživljuju zamrlu hip hop scenu. Ovaj film definitivno nije samo film u glazbi. On u sebi nosi i određenu dozu optimizma i poticaja svima nama mladima, a pogotovo onima koji misle kako ih sredina u kojoj žive sputava u vlastitom uspjehu.