Sam Smith objavio introspektivnu pjesmu “Love Me More” kojom najavljuje novo značajno poglavlje
3. svibnja 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Sam Smith objavio introspektivnu pjesmu “Love Me More” kojom najavljuje novo značajno poglavlje

Jedno od najpriznatijih i višestruko nagrađivanih pop imena današnjice Sam Smith predstavlja novi singl! Introspektivna pjesma „Love Me More“ koja najavljuje početak novog značajnog poglavlja za Sama dostupna je na svim glazbenim platformama.

Pjesma „Love Me More” nastala je uslijed Samove introspektive, a zatim i samotkrivenjem kao rezultatom dubokih promišljanja. Za snimanje su angažirani dugogodišnji suradnici Jimmy Napes i Stargate, dok iza spota o oslobođenju i radosti snimljenog u samom srcu Londona stoji Luke Monaghan („Too Good At Goodbyes”, „Writing’s On The Wall”).

Samov album prvijenac „In The Lonely Hour“ bio je najprodavaniji debitantski album desetljeća, koji je od objave u 2014. prodan u više od 33 milijuna primjeraka. Sam Smith također drži dva Guinnessova rekorda za najviše uzastopno provedenih tjedana na službenoj Top 10 ljestvici albuma Ujedinjenog Kraljevstva te za prvu tematsku pjesmu filmova o Jamesu Bondu koja je dosegnula prvo mjesto na UK ljestvicama.

S osvojene četiri nagrade Grammy, tri nagrade BRIT te jednim Oscarom, Sam Smith je jedno od najuspješnijih imena novije glazbene povijesti. Rasprodane turneje i rekordan broj streamova, koji trenutačno iznosi više od 40 milijardi, dodatno potvrđuju taj status. Globalna pop zvijezda izjašnjava se kao rodno nebinarna osoba.

Foto: Alasdair McLellan