Ti, ja i moja mama objavili prvi EP “Gurni me u valove”
21. ožujka 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Ti, ja i moja mama objavili prvi EP “Gurni me u valove”

„Ima nešto jako meditativno u ovome, neka prirodna dinamika koja me ljulja i tješi…”

“…Postigle ste nešto neobično i dragocjeno: iako su teme naizgled depresivne, a muzika melankolična, sve skupa ima neki sjaj, jasnu crtu radosti, neiskazane i prigušene, ali jako prisutne. Stvari su odlično aranžirane, zvuk je točan, odgovara pjesmama, gitaristica je izvrsna. U tekstovima sam se našao do kraja, to je valjda generacijski, ali mislim da su dovoljno otvoreni i univerzalni za bilo koga. Izvrsno, bravo!“, napisao je svojevremeno o materijalu s EP-ja nedavno preminuli novinar, glazbeni kritičar, publicist i glazbenik Ante Perković.

Pjesma “Jako sam mala” izašla je kao prvi singl s EP-ja. Pjesma je to o prihvaćanju sebe, a s istom idejom režiran je i videospot. Uslijedila je naslovna stvar “Gurni me u valove”, ona koja govori o potrebi da živimo po svom, usprkos strahovima, nelagodama i neizvjesnostima. Ti, ja i moja mama potom su se premijerno predstavili svirkom u Tvornici kulture i oduševili. Da, ovo je jedan od onih bendova koji još bolje zvuči uživo. Do nekog novog koncerta uživajte u EP-ju, koji je dostupan putem linka u nastavku:

Bend TJMM osnovan je u proljeće 2015., čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara) i Helena Ernoić (bas). Prošle godine pridružio im se bubnjar Berko Muratović. EP je snimljen u studiju Pod.room, s producentima Draženom Gavrilovićem i Markom Mrakovčićem. Autorica svih tekstova i glazbe je Ana Opalić, a na pjesmama “Plan za bijeg” i “Jako sam mala” koautorica glazbe je Sandra Sobočanec.

Izvor: Aquarius Records