TAM TAM Music Festival otkrio prvu polovicu lineupa
7. svibnja 2024.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

TAM TAM Music Festival otkrio prvu polovicu lineupa

Poznat je prvi dio line-upa za ovogodišnji TAM TAM Music Festival. Dvanaesto izdanje festivala  odvija se od 11. do 20. srpnja u Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara.

Tijekom godina TAM TAM Music Festival izrastao je iz okupljališta glazbenika u događaj koji je stekao reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regiji, u posljednjih 11 godina na TAM TAM Festivalu je nastupilo više od 90 izvođača, koji su u Sućuraj stizali iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, ali također i iz većine europskih zemalja te iz Amerike.

Festival će započeti 11. srpnja i završiti 20. srpnja, a za sada je najavljeno 14 bendova, M.O.R.T, Klinika Denisa Kataneca, Them Moose Rush, Nemeček, Adam Semijalac & Fige, ROLO, Vizelj, Ljubičice, Auto, Dimitrije Dimitrijević, Putan Club, Proto Tip, Foncedalle, Vagina Corporation. Očekuje se još najava bendova, ali i bogatog dodatnog programa ispunjenog edukativnim i zabavnim radionicama.

Jedna od najvećih draži TAM TAM festivala je kamp smješten u mirnoj borovoj šumi uz kristalno čisto more, tik uz plažu Česminice. Svakogodišnje poboljšanje infrastrukture jamči posjetiteljima udobnost tijekom boravka, uz veganske obroke, čistu vodu, tuševe, prave pravcate toalete i osvježavajući hlad. Uz to, blizina mora, miris borova i intimna pozornica, izgrađena 2019. godine, pružit će vam sve što vam treba za nezaboravno iskustvo.

Prošle godine festival je prvi put promijenio raspored programa, a ove godine će se glavni dio održavati drugog i trećeg dana festivala (13. i 14. srpnja), dok će se program u kampu održavati svim ostalim danima.

“Ove godine, fokusiramo se na raznolikost glazbenog programa i udobniji boravak gostiju zbog kojih smo smanjili broj ulazica. Uz sunce, more, uredni kamp u gustoj borovoj šumi i brojne radionice, pripremili smo program koji će zadovoljiti ukuse svih posjetitelja”, poručuju organizatori festivala.

Ulaznice za svih 10 dana festivala dostupne  su za kupnju po cijeni od 110 € putem sustava Core Event. Ne propustite priliku biti dijelom jednog od najboljih malih festivala u regiji i uživati u deset dana nevjerojatne glazbe, sunca, mora, dobre hrane i zabave.