Goran Bare i Majke 1. travnja u klubu Sax!
22. ožujka 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Goran Bare i Majke 1. travnja u klubu Sax!

Na krilima novog singla „Osvijesti me“ najintrigantniji hrvatski roker vraća se u kultni zagrebački klub u centru grada gdje će sa svojim bendom Majke nastupiti 1. travnja.

Nakon rasprodanog koncerta u prosincu, energični vinkovački glazbenik Goran Bare i njegov bend Majke vraćaju se u kultni zagrebački Sax! da još jednom začine 18. godinu kluba. I ovom prilikom u Saxu će se redati poznati hitovi neuništive rock skupine poput Mršavi pas, Ja sam budućnost, Grešnik, A ti još plačeš, Teške boje, Vrijeme da se krene, Mene ne zanima, a publika će uživo moći čuti i novi singl Osvijesti me.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna. U prodaji su na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici br. 22/2, svakim radnim danom kluba od 20 sati, a više informacija o radnim danima kluba možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr
Karizmatični roker i njegov bend zasigurno će i ovaj put oduševiti svoju publiku i sve željne odlične rock svirke pa požurite po svoju ulaznicu jer je broj ulaznica ograničen.