Parov Stelar objavio novi singl i prateći video spot – “Mama Talking”
25. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2419 Članci)
Podijeli

Parov Stelar objavio novi singl i prateći video spot – “Mama Talking”

Kralj sempliranja, možda i najveći uz Liama Howletta iz grupe The Prodigy, Marcus Füreder, poznatiji kao Parov Stelar, objavio je novi singl uz prateći video spot.

Uzeti sample iz neke pjesme i iz te baze stvoriti novu pjesmu koja će potom postati svjetski hit, zaista nije lako. No, postoje tzv. majstori sempliranja koji imaju savršeni smisao za ritam i produkciju i koji s ponosom ističu sampleove koje su koristili u svojim pjesmama. Liam Howlett, mastermind najveće live atrakcije na svijetu – The Prodigy, vrhunski to odrađuje, baš kao i Parov Stelar, koji nam dolazi, kao i Prodigy, ove godine u Hrvatsku.

Marcus Füreder, poznatiji kao Parov Stelar, tako je u novom singlu semplirao Stuff Smith and his Onyx Club Boys i pjesmu “It Ain’t Right”, da bi nastala pjesma “Mama Talking” s albuma “The Burning Spider”. Uz pjesmu je objavljen i video spot.

“The Burning Spider” je i naziv Parov Stelar turneje u sklopu koje dolazi sa svojim bendom u Hrvatsku, točnije u Dom sportova, 7. travnja. Medijski pokrovitelj koncerta je Music Box, a ako želite ići na koncert bespatno, još imate vremena sudjelovati u nagradnoj igri koja traje do ove nedjelje.

Foto: Jan Kohlrusch