27. ožujka 2017.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

HR top 40: Kedžo i Zsa Zsa već pet tjedana na vrhu

Damir Kedžo i Zsa Zsa s duetom ‘Sve u meni se budi’ od 14 tjedana na top listi HR top 40 već pet se nalaze na samom vrhu.

Čelnoj poziciji mogla bi uskoro zaprijetiti Nina Badrić koja je s novim singlom ‘Vrati me’ u prvom tjednu na listi stigla do drugog mjesta, dok je Toni Cetinski s Laku noć’ i ovoga puta treći. Uz Ninin ‘Vrati me’ još su tri nova singla ovaj tjedan našla svoje mjesto u prvih 40, ‘Ne ne ne, da da da’ Luke Nižetića, ‘Vatra’ Ivane Majcan te ‘Negdje daleko’ Maria Huljeva. Na listu se vratio i Goran Karan s ‘Dobro ti jutro ljubavi’.

Svaka hrvatska regija u proteklom tjednu imala je svog favorita. Kedžo i Zsa Zsa broj su jedan u Dalmaciji, Massimo s ‘1000 ljudi’ u Gradu Zagrebu, Meritas s ‘Ova ljubav’ u Slavoniji, Tomislav Bralić & Klapa Intrade s pjesmom ‘Ne mogu te prestat jubit’ u Istri i Primorju, dok je Nina na prvim mjestima top listi u Zagorju te Središnjoj Hrvatskoj.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Izvor: HDU