Goran Bare i Majke na slavonskom festivalu Rock Starci!
28. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2795 Članci)
Podijeli

Goran Bare i Majke na slavonskom festivalu Rock Starci!

Jeste ikada čuli za mjesto Starci? Obzirom da sam iz Brodsko-posavske županije, gdje se to mjesto i nalazi, meni nije potrebno posebno pojašnjenje, ali širim masama jest i to iz puno razloga.

Prije svega, glavni razlog je taj što su Starci mjesto gdje se jednom godišnje sastanu tisuće i tisuće ljubitelja rock glazbe i uživaju u eminentnim izvođačima hrvatske glazbene scene, ali i prekrasnoj prirodi koje pruža samo mjesto. Starci se nalaze u Općini Staro Petrovo Selo, na brdovitim vinogradima odakle dolaze i neki od najboljih proizvođača vina u Slavoniji. Dobra kapljica, vrhunska glazba i klopa, to je jedino što pravom rockeru treba. E da, društvo također, a toga tamo nikako ne fali. Ne samo da se okupljaju mladi i stari iz Brodsko-posavske županije, nego i iz cijele Hrvatske jer je ovo mjesto na odličnom glasu u glazbenim krugovima.

Organizatori se trude svake godine dovesti najbolje prezentere rock, ali reći ću i pop glazbe, na našim prostorima pa su tako ove godine odlučili u Starcima ugostiti, kako ga mnogi nazivaju, jedinim istinskim rockerom u Hrvatskoj, Gorana Barea i njegove Majke. Njega ne treba predstavljati, sve je već poznato, a mogu reći da je već sada i 2017. godina obilježena njegovom glazbom jer se aktualni singl “Osvijesti me” nalazi na vrhu top lista u Hrvatskoj. Razlog više da dođete ove godine u Starce.

Rock Starci, 14. srpnja 2017. godine, nemojte propustiti, vjerujte mi. Rijetke su godine kada sam propustio ovaj “festival”.