Roppongi Red predgrupa Parov Stelaru u Zagrebu
29. ožujka 2017.
Music Box (8811 Članci)
Podijeli

Roppongi Red predgrupa Parov Stelaru u Zagrebu

Parov Stelar odabrao je zagrebačko-bečki bend Roppongi Red za predgrupu koja će otvoriti njegov zagrebački koncert u Domu sportova!

Roppongi Red tako će dobiti veliku priliku opravdati svoje ime jer su nazvani po četvrti Tokija poznatoj upravo po ludim zabavama. Okosnicu benda čine Morana Bing (Ms Bing) i producent Daniel Šuljić (Dj Shullio) koji zajedno stvaraju sve pjesme, dok im se na bubnjevima pridružuje Stanislav Kovačić i Matilda Fatur kao prateći vokal. Na sceni energični, divlji, ekscentrični i nadasve zabavni, svojom mješavinom različitih klupskih stilova i Moraninim intrigantnim vokalom zasigurno će zainteresirati sve ljubitelje synth popa i elektronike!

Roppongi Red nije krio oduševljenje takvih ishodom: ”Jučer su nas ošamarile dobre vijesti – sviramo kao predgrupa Parov Stelaru! Yeeeyyy! Svi članovi Roppongi Reda su počašćeni, sretni i jedva čekaju nastupiti s austrijskim velikanom elektro swinga. Neka se ori u Domu sportova!”

U iščekivanju zagrebačkog koncerta Parov Stelar Banda, iz tabora izdavačke kuće Etage Noir stigla je objava još jednog singla i videa s nadolazećeg albuma ”The Burning Spider”. O tome smo već pisali na portalu.