Poznat program dvije glavne pozornice Sea Star Festivala
20. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Poznat program dvije glavne pozornice Sea Star Festivala

Nakon tri vala objavljenih izvođača poznat je program dvije najveće pozornice Sea Star Festivala – Addiko Tesla Stagea i Nautilus Arene powered by Radio 101.

Impozantan, eklektičan i uzbudljiv je miks izvođača koji će u umaški Stella Maris stići 26. i 27. svibnja s mnogih europskih i regionalnih adresa, baš kao i njihova publika.

PETAK, 26. SVIBNJA

Addiko Tesla Stage, glavna pozornica festivala prvog će dana ugostiti ogromna svjetska i regionalna glazbena imena. Popis predvode elektro-punk ratnici The Prodigy uz koje stoje najveći bend ovih prostora Dubioza Kolektiv, britanski dubstep heroji Modestep te domaćini Urban & 4 i Fakofbolan.

Nautilus Arena powered by Radio 101, druga po veličini pozornica, smještena unutar ATP stadiona bit će poprište tvrde mješavine hip hopa i elektronike. Srpski Bad Copy, slovenski Matter i hrvatski Kiša metaka, High5 & Kuku$ te Krankšvester donose tešku uličnu poetiku, a izuzetno ugledni trojac Marina Karamarko, Aney F i Umek napravit će od stadiona ogroman klub na otvorenom.

SUBOTA, 27. SVIBNJA

Subotnja Addiko Tesla pozornica donosi rasplesanu kombinaciju globalnih superstarova i regionalnih heroja. Fatboy Slim vraća se u Stella Maris na točno sedmu godišnjicu svog prvog hrvatskog nastupa, a pridružuju mu se Paul Kalkbrenner s ekskluzivnim «Back To The Future» setom, talijanski house mag Spiller, techno ikona Petar Dundov i synth pop dvojac Nipplepeople.

Nautilus Arena powered by Radio 101 donijet će potpuno drugačiji zvuk u kojem će glavne uloge igrati Pendulumov DJ set, hip hop Elementala i Sassje, alt rock PipsChips&Videoclipsa, Jonathana i beogradskih Artan Lili te punk folk zagrebačkih Brkova.

Dvije od ukupno šest festivalskih scena dobile su svoje glavne aktere, dok će artisti koji nastupaju na ostale četiri – Exotic Laguni, Zion Beatsu, Silent Octopusu i Cinema Stageu – biti objavljeni u sljedećih desetak dana, kao i program nultog dana (četvrtak 25. svibnja) i «dana poslije» (nedjelja, 28. svibnja).

Ulaznice

Objava programa glavnih pozornica po danima olakšat će odabir onom djelu publike koja se odluči doći u Umag na jedan dan. Za njih je u ponudi ograničena količina jednodnevnih karata po promo cijeni od 199 kn, uz 50% popusta.

Oni koji se odluče na puni boravak na Sea Staru mogu birati između festivalske ulaznice čiji je limitirani kontigent u prodaji po 299 kn, uz 30% popusta u odnosu na finalnu cijenu, te VIP Gold po 749 kn. Sve vrste ulaznica mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa.

Sea Star Festival smješten je umaškom kompleksu Stella Maris. Sve pozornice nalaze se u neposrednoj blizi mora, a udobni i sjajno opremljeni smještajni kapaciteti (kamp, hoteli, apartmani, vile) nalaze se na svega 100 metara ili najviše desetak minuta šetnje od festivalskog prostora. Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu pronaći se može na www.seastarfestival.com.