Još danas i sutra povoljnije ulaznice za The Cult u Zagrebu i Pet Shop Boys u Zadru
22. travnja 2017.
Nikola Knežević (2721 Članci)
Podijeli

Još danas i sutra povoljnije ulaznice za The Cult u Zagrebu i Pet Shop Boys u Zadru

The Cult, britanska rock institucija dolazi u Zagreb u utorak 27. lipnja na Stadion Šalata. Povoljnije ulaznice dostupne su samo do nedjelje, 23. travnja.

Miljenici domaće publike i jedan od najvećih hard rock bendova svih vremena vraća se u metropolu nakon osam godina i rasprodanog Doma sportova, u sklopu Zagreb RockFesta koji će se tijekom lipnja održavati na različitim lokacijama po gradu. Niz rock, metal i žanrovski srodnih koncerata koje LAA organizira kroz lipanj spojeni su zajedničkim nazivom Zagreb RockFest. U to spadaju svirke grupe Ministry i Mastodon u Tvornici kulture, Prophets Of Rage, House Of Pain i Black Peaks te The Cult na Šalati. Hrpa zasebnih lipanjskih događaja održat će se na različitim lokacijama, a sve pod krovom Zagreb RockFesta.

 

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 200 kn, što je iznos koji će ostati na snazi do 23. travnja. Od 24. travnja do 26. lipnja za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.

Službena prodajna mjesta

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius Music Shop, Varšavska 13
  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Pet Shop Boys, najuspješniji britanski dvojac, po prvi puta će posjetiti Zadar i Jazine Open Air u subotu 12. kolovoza. Povoljnije ulaznice dostupne su do nedjelje, 23. travnja.

Na jedinom nastupu u cijeloj regiji, bend će izvesti repertoar iz kompletne karijere, kao i pjesme s aktualnog albuma “Super”. Nakon premijere prošlog ljeta na rasprodanoj sezoni u londonskom Royal Opera Houseu, ugledni The Independent opisao je to kao nastup koji objedinjuje visoku kulturu, klupsku kulturu, kazalište, kino, političku satiru i neviđeni show s laserima. To je i uvod u ono što nas čeka u Zadru. Velika turneja kroz nekoliko mjeseci vodi ih po cijeloj Europi, a ovo je jedinstvena prilika vidjeti ikone pop kulture.

Ulaznice

Ulaznice su 195 kuna i ta cijena vrijedit će do 23. travnja. Nakon toga, cijena će iznositi 220 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 250 kuna.

U prodaji je i limitirani broj od svega 200 VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Ta ulaznica uključuje mjesto na povišenoj platformi s najboljim pogledom na pozornicu i zaseban šank.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr

Foto: Tim Cadiente (naslovna)